Take Offer

Optjen 5 % i bonuskroner, hver gang du booker.
5 %
Take Offer

Solferier, storbyrejser og spændende ophold til særpriser
Take Offer opfylder danskernes rejsedrømme til fordelagtige priser. Her finder du storbyferier til en lang række spændende hovedstæder og kulturskatte i hele Europa og hyggelige miniophold på danske slotte, hoteller og kroer. Du kan også finde din næste solferie og lade Take Offer stå for både fly, bagage, overnatninger og så mange tilvalg, som du har lyst til.

Find inspiration til din næste rejse
Take Offer er primært kendetegnet ved, at der altid er tidsbegrænsede kampagner med store besparelser på populære feriedestinationer og miniophold. Savner du inspiration, kan du gå på opdagelse i Take Offers rejseunivers, hvor du kan læse om mad, drikke og oplevelser på alt lige fra Fuerteventura til Falster.

Spar stort på slots- og hotelophold
Lige nu kan du booke igennem Take Offer og få eksklusive priser på ophold på det firestjernede Galini Seaview Hotel på solrige Kreta, på Kurhotel Skodsborg – et af Danmarks bedste spahoteller – og på det trestjernede Hotel Cilicia i hjertet af Rom blandt gastronomiske madoplevelser, shopping og kultur. Uanset hvad du falder for, kan du glæde dig over at optjene 5 % i bonuskroner.