København ZOO

Optjen 12 % i bonuskroner i København ZOOs webshop.
12 %
København ZOO

Oplev fascinerende dyrearter i hjertet af København
Når du besøger København ZOO, kan du glæde dig til at blive betaget af pandaer, giraffer, elefanter, løver og mange andre eksotiske dyr. Et af de vigtigste formål med ZOO er nemlig at fremme naturbevarelsen og truede dyrearter. Når du besøger haven, er du derfor med til at støtte det betydningsfulde arbejde.

Kom helt tæt på dyrenes verden og hverdag
Der er mange muligheder for at komme helt tæt på det fascinerende dyreliv. Du kan f.eks. tage med på en guidet morgentur gennem ZOO, opleve udvalgte dyr blive fodret eller trænet og meget andet, du kan udforske her. I Børnezoo kan du desuden klappe små og store danske husdyr som grise, geder og kaniner. Du optjener 12 % i bonuskroner, hver gang du handler hos ZOO, men bemærk, at dine fordele kun gælder, når du handler i webshoppen.

Optjen bonuskroner under dit besøg
Hvis sulten melder sig, når du besøger ZOO i København, kan du se frem til at nyde flere skønne madoplevelser, der giver bonuskroner til kontoen. Spisehuset FOLK, Bistro PanPan og Cakes & Dreams belønner alle dit besøg, og deres menukort tilbyder retter for enhver smag og alder.